China Aerospace Science and Industry Corporation (CASIC), основният изпълнител на аерокосмическата

...
China Aerospace Science and Industry Corporation (CASIC), основният изпълнител на аерокосмическата
Коментари Харесай

Digital age: Новият ултра високоскоростен влак, който ще се движи с 1000 км/ч, счупи световния рекорд

China Aerospace Science and Industry Corporation (CASIC), основният изпълнител на аерокосмическата защита, работещ за държавното управление в Пекин, твърди, че е счупил всички известни върхове за скорост на сушата с първообраз на  " ултра високоскоростен "  влак. Той надминава предходния връх от 623 километра в час, подложен от различен влак „ maglev “ през октомври предходната година.

Целта им е да доближат 1000 километра в час във вакуумна тръба. Компанията, която показва, че към момента не може да разкрие достигнатата скорост, защото е „ класифицирана “ под строга секретност твърди, че нейното ново магнитно левитационно транспортно средство със свръхпроводящи магнити е коренен скок в технологията „ maglev “. „ hyperloop “, наподобява, към момента е жив в Китай.

Тестът на влака е осъществен на тестова линия с дължина два километра. Ключовото достижение в този тест беше стабилната левитация на влака в тръба с невисок вакуум. За първи път, споделят те, това е реализирано с тази технология, написа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР